Over mij 2019-10-03T10:24:40+00:00

Balans in het leven is soms uit je comfortzone stappen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Ivonne de Lizer. 2017 is voor mij het jaar geweest waarin ik de balans van ruim 50 jaar leven heb opgemaakt en uit mijn comfort zone ben gestapt.

Na 31 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven en bij de overheid werd het voor mij tijd om afscheid te nemen van de zekerheden van een vaste baan en mijn vrijheid tegemoet te gaan. Uit mijn comfortzone te stappen dus.

In 2017 ben ik gestart met de Wielwerk Opleiding tot holistisch psycho-sociaal coach (www.wielwerkopleidingen.nl). Deze opleiding heeft mij inzicht in mijzelf  en de nodige tools gegeven om nu als coach aan het werk te gaan. In hetzelfde jaar ben ik verder op avontuur gegaan en een cursus energetische geneeskunde gevolgd (www.praktijk-blauw.nl) en mij verdiept in de mogelijkheden van fysische vasculaire therapie (meer informatie onder het kopje therapie). Hierdoor kan ik als energetisch therapeut behandelingen aanbieden. Tenslotte ben ik begin 2018 in contact gekomen met het ND model, een model gebaseerd op de kennis uit de I Tjing en Nine Star Ki astrologie  (www.nourishingdestiny.nl).

Al deze ervaringen hebben mij geholpen en helpen mij nog om helder te krijgen wat ik nu het liefst doe, hebben mij inzicht gegeven  in mij zelf, wie ben ik, mijn  mogelijkheden, mijn krachten. Dat alles heeft ertoe bijgedragen dat ik nu een mooie veelzijdige praktijk heb, waarbij ik:

  • gebruik maak van de eigen kracht van het lichaam. Door slechts een (tijdelijke) ondersteuning te bieden merk ik dat mensen weer verder kunnen in het leven of op het werk, minder (pijn)klachten hebben. Maar ook meer inzicht in zichzelf krijgen.
  • Bedrijven/ondernemingen of teams begeleidt bij vragen die belangrijk zijn voor het voortbestaan of een antwoord kunnen geven over het wel of niet aangaan van een samenwerking, fusie, het nemen van een  belangrijke beslissing of ervoor zorgt dat de samenwerking binnen een team weer echt tot stand komt.

Kortom ik geniet van alles wat op mijn pad komt, de ontmoetingen, de ervaringen, de dankbaarheid van cliënten/klanten.