ND consult 2020-05-28T18:49:45+00:00

 

ND is de afkorting van Nourishing Destiny of te wel voedende bestemming. Het ND model wat in een consult de leidraad is, is tot stand gekomen door een integratie van de kennis uit de I Tjing en de Nine Star Ki astrologie.

Tijdens een ND consult maak ik gebruik van de 5 elementen, hout, aarde, vuur, metaal en water.  Aan de hand van je geboortedatum ontvang je inzicht en antwoordt op veranderingen, uitdagingen en mogelijkheden die zich in je leven voordoen. Met het inzicht wat je ontvangt kun je vervolgens op een inspirerende en ontspannende wijze omgaan met dat wat op jouw pad komt.

Het consult geeft je ook inzicht in wie jij bent, wat je mogelijkheden en kwaliteiten zijn maar ook je belemmeringen en wat je tegenhoudt. Met het verkregen inzicht ben je in staat om zelf de antwoorden te vinden op jouw vragen. In de verdere begeleiding en coachingsgesprekken leer je vervolgens hoe je het inzicht en de antwoorden kunt integreren en toepassen in je leven.

Een ND consult geeft je een prachtige kijk op je levensloop. Geeft je begrip, inzicht en vertrouwen in het pad wat je bewandeld hebt, nu bewandelt of nog gaat bewandelen. Het omvat een profiel van jouw karakterstructuur en levensthemathiek.

Na een ND consult heb je een handleiding hoe om te gaan met de veranderingen waar je momenteel of binnen korte tijd voor staat. En heb je een helder antwoord gekregen op al jouw vragen.

Het tarief voor een ND consult bedraagt € 75,00 incl. btw.  Het tarief voor vervolggesprekken om het verkregen inzicht en de antwoorden te integreren en toe te passen bedraagt € 60,00 incl. btw.