ND consult 2019-11-12T11:05:52+00:00

 

ND is de afkorting van Nourishing Destiny of te wel voedende bestemming. Het ND model wat in een consult de leidraad is, is tot stand gekomen door een integratie van de kennis uit de I Tjing en de Nine Star Ki astrologie.

Tijdens een ND consult maak ik gebruik van de 5 elementen, hout, aarde, vuur, metaal en water.  Aan de hand van je geboortedatum ontvang je inzicht en antwoordt op veranderingen, uitdagingen en mogelijkheden die zich in je leven voordoen. Met het inzicht wat je ontvangt kunt je vervolgens op een inspirerende en ontspannende wijze omgaan met dat wat op jouw pad komt.

Een ND consult geeft je een prachtige kijk op je levensloop. Geeft je begrip, inzicht en vertrouwen in het pad wat je bewandeld hebt, nu bewandelt of nog gaat bewandelen. Het omvat een profiel van jouw karakterstructuur en levensthemathiek.

Na een ND consult heb je een handleiding hoe om te gaan met de veranderingen waar je momenteel of binnen korte tijd voor staat. En heb je een helder antwoord gekregen op al jouw vragen.

Het tarief voor een ND consult bedraagt € 105,00 inclusief BTW.