ND consult 2019-10-04T05:34:23+00:00

 

ND is de afkorting van Nourishing Destiny of te wel voedende bestemming. Het ND model wat in een consult de leidraad is, is tot stand gekomen door een integratie van de kennis uit de I Tjing en de Nine Star Ki astrologie.

Tijdens een ND consult maak ik gebruik van de 5 elementen, hout, aarde, vuur, metaal en water.  Aan de hand van geboortedatum of de datum waarop het bedrijf ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel ontvang je inzicht en uitzicht op alle veranderingen, uitdagingen en mogelijkheden die zich in je leven of organisatie voordoen. Om vervolgens te weten hoe je met deze inzichten op een inspirerende wijze om kunt gaan. Je krijgt weer contact met je unieke bestemming of met de oorsprong van het opgerichte bedrijf.

Een ND consult geeft je een prachtige kijk op je levensloop of het bestaan van je bedrijf. Geeft je begrip, inzicht en vertrouwen in het pad wat je bewandeld hebt, nu bewandelt of nog gaat bewandelen. Het omvat een profiel van jouw karakterstructuur en levensthemathiek, een profiel van je bedrijfsstructuur en het bestaansrecht van je onderneming.

Na een ND consult heb je een handleiding hoe om te gaan met de veranderingen waar je momenteel of binnen korte tijd voor staat. En heb je een helder antwoord gekregen op al jouw vragen.

Het tarief voor een ND consult bedraagt € 105,00 inclusief BTW.