De therapie 2020-09-21T18:21:34+00:00

De therapie

Hypnotherapie:

Hypnotherapie maakt je vrij van gewoonten, belemmeringen, gedrag, pijn en/of trauma’s die het dagelijks leven van jouw beïnvloeden en je beperken in wie je bent en wat je doet. Tijdens een hypnotherapie sessie wordt het kritisch denken omzeilt om zo terecht te komen in het selectief denken, of te wel het onbewuste. Werken op het onbewuste niveau is magisch. Angsten, depressies, negatieve gevoelens/gedachten, pijn enz kunnen op dit niveau behandeld worden.

Belangrijk bij een sessie/behandeling is humor en ontspanning. Verwonder jezelf hoe jouw beperkingen en problemen opgelost kunnen worden door je over te geven aan de magie van hypnose.

Energetische Therapie:

Energetische therapie werkt met de aanwezige in jouw lichaam opgeslagen lichaamsenergie. Deze opgeslagen lichaamsenergie wordt geactiveerd waardoor er een krachtig helend vermogen in jezelf ontstaat. Blokkades in je lichaamsenergie worden opgeheven waardoor de energie weer voluit kan gaan stromen.

Fysische Vasculaire Therapie:

Fysische Vasculaire Therapie zorgt voor een stimulatie van de kleinste bloedvaatjes in je lichaam. Hierdoor worden cellen, organen, weefsel weer voorzien van zuurstof en voedingsstoffen en zorgt het er tevens voor dat afvalstoffen uit je lichaam kunnen verdwijnen. Een goede doorbloeding van je lichaam ondersteunt je bij het herstel van diverse klachten. Van de ongeveer 45.000 ziekten die wij inmiddels kennen heeft zo’n 80% daarvan op de een of andere manier te maken met doorbloeding.
Fysische Vasculaire Therapie is een nieuwe therapie die uw lichaam ondersteunt bij zelfherstel. Een onbelaste, pijnloze manier om de doorbloeding te verbeteren. Daarnaast ondersteunt deze therapie het verbeteren van het immuunsysteem. Een steeds belangrijk wordende component om gezond te zijn, blijven en worden.

De drie therapieën kunnen afzonderlijk of gecombineerd ingezet worden.

Waarvoor kunnen de therapieën ingezet worden:

Bij psychische klachten: denk aan depressie, burn-out, overprikkeling, bipolaire stoornis, autisme, PTSS enz.

Bij fysieke klachten: denk aan rug- nek- knie- en schouderklachten, migraine, slijmbeursontstekingen, fibromyalgie, reuma, artrose, chronische vermoeidheid, breuken, kneuzingen,  chronische vermoeidheid, (open) wonden, etalagebenen, eczeem, psoriasis, hooikoorts, buikklachten, benauwdheidsklachten.

Bij het versterken en ondersteunen van het immuunsysteem.

Staat uw klacht niet vermeld neemt u dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Voordat er gestart wordt met een therapie volgt eerst een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Mocht je na het kennismakingsgesprek besluiten een of meerdere therapieën te volgen dan bedragen de kosten € 95,00. Voor een therapiesessie plan ik 1,5 -2 uur.