De therapie 2020-07-30T14:48:41+00:00

De therapie

Hypnotherapie:

Hypnotherapie maakt je vrij van gewoonten, belemmeringen, gedrag, pijn en/of trauma’s die het dagelijks leven van jouw beïnvloeden en je beperken in wie je bent en wat je doet. In een veilige omgeving neem ik je mee naar een ander bewustzijnsniveau in jezelf. Op dit bewustzijnsniveau ben je in staat je dingen te herinneren die jij ooit eens hebt weggestopt. Liefdevol hebt weggestopt zodat jij op dat moment kon overleven of verder leven. Samen herschrijven wij deze herinnering(en) waardoor de gewoonten, belemmeringen, gedrag, pijn en/of trauma’s niet meer van invloed zijn op en in je dagelijks leven.

Energetische Therapie:

Tijdens een energetische behandeling werk ik met de aanwezige in jouw lichaam opgeslagen lichaamsenergie. Deze opgeslagen lichaamsenergie wordt geactiveerd waardoor er een krachtig helend vermogen in jezelf ontstaat. Blokkades in je lichaamsenergie worden opgeheven waardoor de energie weer voluit kan gaan stromen.

Fysische Vasculaire Therapie:

Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding in het lichaam gestimuleerd waardoor het zelf herstellend vermogen van het lichaam en het immuunsysteem wordt geactiveerd en versterkt.

De drie therapieën kunnen afzonderlijk of gecombineerd ingezet worden.

Waarvoor kunnen de therapieën ingezet worden:

Bij psychische klachten: denk aan depressie, burn-out, overprikkeling, bipolaire stoornis, autisme, PTSS enz.

Bij fysieke klachten: denk aan rug- nek- knie- en schouderklachten, migraine, slijmbeursontstekingen, breuken, kneuzingen, artrose, reuma, chronische vermoeidheid, open wonden, etalagebenen, eczeem, psoriasis, hooikoorts, buikklachten, benauwdheidsklachten.

Staat uw klacht niet vermeld neemt u dan gerust contact met mij op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Voor een consult wordt 1,5 uur ingepland. Voor een consult betaalt u € 95,00.