De therapie 2020-05-28T18:47:56+00:00

Een betere doorbloeding en een vrij stromende energie geeft jouw lichaam de mogelijkheid tot herstel.

De therapie

De therapie bestaat uit een combinatie van een energetische behandeling en fysische vasculaire therapie. Zowel de energetische behandeling als de fysische vasculaire therapie maken gebruik van de kracht van het lichaam zelf. Beiden ondersteunen het lichaam om zichzelf te herstellen zonder gebruik te maken van medicatie of met vermindering van medicatie.

Een energetische behandeling werkt met de energie van het lichaam. Door deze energie (weer) te stimuleren worden blokkades opgeheven. Blokkades die vaak oorzaken zijn van fysieke klachten.

Fysische Vasculaire Therapie is in staat de beperkte doorbloeding van de fijnste bloedvaten (microcirculatie) te verbeteren en ondersteunt daarmee het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam.  75% van onze bloedsomloop vindt plaats in de fijnste bloedvaten (microcirculatie). 75% dat is een indrukwekkend hoog percentage van onze gehele bloedsomloop.

Zowel de energetische behandeling als de fysische vasculaire therapie zijn volkomen pijnloos en kunnen ingezet worden voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken om van fysieke en/of psychische klachten af te komen of deze klachten te laten afnemen. In veel gevallen kunnen ingrijpende operaties en medicatiegebruik worden voorkomen of verminderd.

Klachten die behandeld kunnen worden:

Rug- nek- knie- en schouderklachten, migraine, slijmbeursontstekingen, breuken, kneuzingen, artrose, reuma, chronische vermoeidheid, open wonden, etalagebenen, eczeem, psoriasis, migraine, burn-out, overprikkeling, hooikoorts.

Mocht uw klacht niet genoemd zijn schroom niet om contact op te nemen. Dan bespreken wij of een energetische behandeling en/of fysische vasculaire therapie toch iets kan betekenen.

Het tarief voor een behandeling bedraagt € 75,00 incl. btw. Gemiddelde tijdsduur behandeling 1,5 uur.

Mocht de behandeling voortgezet worden met alleen de fysische therapie dan kan er gekozen worden voor een behandeling in de praktijk of de behandeling voortzetten in huis. Het tarief voor alleen de fysische vasculaire therapie in de praktijk bedraagt € 5,00 incl. btw per keer. Indien de therapie thuis wordt voortgezet bedraagt het tarief € 85,00 incl. btw per week. U ontvangt dan het therapie systeem bij u thuis.