Coaching 2021-11-16T20:46:57+00:00

Welke afslag je ook kiest je hoeft het niet alleen te doen.

Coaching

Sta je weleens op een kruispunt in je leven en weet je even niet meer welke afslag voor jou op dat moment de beste afslag is. Zou jij in alle rust en ontspannenheid bewust de juiste afslag willen kiezen ongeacht hoeveel kruispunten je in je leven ook tegenkomt.

Heb je vaak het gevoel aan eisen te moeten voldoen die niet passend voor je zijn? Weet je niet goed welke plek jij in je gezin, relatie of op het werk mag innemen of wie jijzelf bent. Zou jij willen ontdekken hoe je kunt ontsnappen aan het keurslijf waar jij je ingedrukt voelt. Ontdekken wie jij bent en hoe jij jezelf kunt zijn in een steeds veranderende omgeving?

Vind je het moeilijk om op een heldere, rustige wijze je grenzen aan te geven? Zou jij graag willen ontdekken wat jouw grenzen zijn en wanneer deze grenzen overgegaan worden? Hoe jij jouw grenzen op een respectvolle en ontspannen manier duidelijk kunt maken binnen je gezin, relatie, werk of in contact met de ander.

Heb je weleens te maken met veranderingen en uitdagingen in je leven? En leveren deze veranderingen en uitdagingen spanningen en onrust in je lichaam en hoofd op? Wat zou het betekenen als je vol vertrouwen en ontspannen kunt omgaan met veranderingen en uitdagingen.

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met mij op. Dan bespreken wij samen wat jij zou willen en welk traject van coaching passend is.

Het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.