Coaching 2019-10-04T05:35:06+00:00

Welke afslag je ook kiest je hoeft het niet alleen te doen.

Coaching

Onze samenleving wordt steeds complexer. Er wordt veel gevraagd van ons allemaal. De druk om te presteren is groot en succes is een woord wat je dagelijks toegewenst wordt. Maar wat als succes uitblijft, of als je niet meer mee komt in je werk, of als het even niet lekker loopt in je gezin of in je leven. Of………..Dan is het fijn als je iemand hebt die ervoor je is.  Die je ziet en erkend. Die naar je luistert zonder te oordelen. Die met je op zoek gaat naar wat voor jouw belangrijk is in dit leven en waar jij je goed bij voelt. Zodat jij weer in staat bent om verder te gaan in het leven. Ter ondersteuning bij de gesprekken maak ik gebruik van de wielwerkmethode en de kennis uit de I Tjing.

Het uitkristalliseren van jouw vraag of vragen, helderheid brengen in wat belangrijk is. Wat kun jij zelf doen, waar heb je een ander voor nodig. Wat verbind jou en met wie. Door middel van gesprekken wordt alles op een rijtje gezet en overzichtelijk gemaakt. Daarna is de keuze aan jezelf wat je ermee zou willen doen.

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis. Na dat gesprek is het aan jou of je verder wilt gaan. Voor de vervolggesprekken wordt € 65,00 inclusief BTW per uur in rekening gebracht.