Agenda 2021-11-16T20:50:23+00:00

Fysische vasculaire therapie.

Informatieavond over de fysische vasculaire therapie of te wel informatie over het verbeteren en optimaliseren van de doorbloeding in de kleine bloedvaatjes.

Op mijn 50ste kreeg ik te horen dat mijn rechterknie vervangen zou moeten worden in verband met volledige slijtage als gevolg van artrose. Die mededeling heeft mij aangezet tot een zoektocht naar een effectieve gezondheidsbehandeling. Die heb ik onder andere gevonden in 2 x per dag 8 minuten volgen van de bemer therapie. Simpel en effectief.

Van de ongeveer 45.000 ziekten die wij inmiddels kennen heeft zo’n 80% daarvan op de een of andere manier te maken met doorbloeding.
Fysische Vasculaire Therapie is een nieuwe therapie die uw lichaam ondersteunt bij zelfherstel. Een onbelaste, pijnloze manier om de doorbloeding te verbeteren. Daarnaast ondersteunt deze therapie het verbeteren van het immuunsysteem. Een steeds belangrijk wordende component om gezond te zijn, blijven en worden.

Wilt u weten wat nu precies de fysische therapie inhoudt? Voor welke klachten deze therapie helpend is dan nodig ik u van harte uit op de informatieavond.

Elke eerste dinsdagavond van de maand vanaf 20.00 uur

Adres:
Celebesstraat 70
7556 SW Hengelo

Vooraf aanmelden verplicht. Aanmelden via ivonnedelizer@gmail.com of telefonisch 06-41400994.