Agenda 2020-08-20T18:58:33+00:00

Fysische vasculaire therapie.

Informatieavond over de fysische vasculaire therapie of te wel informatie over het verbeteren en optimaliseren van de doorbloeding in de kleine bloedvaatjes.

Op mijn 50ste kreeg ik te horen dat mijn rechterknie vervangen zou moeten worden in verband met volledige slijtage als gevolg van artrose. Die mededeling heeft mij aangezet tot een zoektocht naar een effectieve gezondheidsbehandeling. Die heb ik onder andere gevonden in 2 x per dag 8 minuten volgen van de bemer therapie. Simpel en effectief.

Van de ongeveer 45.000 ziekten die wij inmiddels kennen heeft zo’n 80% daarvan op de een of andere manier te maken met doorbloeding.
Fysische Vasculaire Therapie is een nieuwe therapie die uw lichaam ondersteunt bij zelfherstel. Een onbelaste, pijnloze manier om de doorbloeding te verbeteren. Daarnaast ondersteunt deze therapie het verbeteren van het immuunsysteem. Een steeds belangrijk wordende component om gezond te zijn, blijven en worden.

Wilt u weten wat nu precies de fysische therapie inhoudt? Voor welke klachten deze therapie helpend is dan nodig ik u van harte uit op de informatieavond.

Elke eerste dinsdagavond van de maand vanaf 20.00 uur

Adres:
Jan Tinbergenstraat 340,
7559 ST Hengelo

Vooraf aanmelden verplicht. Aanmelden via ivonnedelizer@gmail.com of telefonisch 06-41400994.


Bewustwording en verwenweek.

Heb jij een druk, hectisch leven en behoefte aan rust, ontspanning en jezelf weer helemaal opladen?
In de week van 20 t/m 26 september 2020 wordt er in het Tsjechische Boheemse Paradijs een bewustwording en verwenweek georganiseerd.
Een week dat in het teken staat van jou. Van het ervaren van de rust van de natuur en de belevingen van de diverse workshops die in deze week worden georganiseerd.

Je verblijft deze week in een prachtig verbouwde boerderij in Struzinec gelegen in het Boheemse Paradijs.
Nieuwsgierig geworden of deze reis iets voor jou zou kunnen zijn neem dan contact op met info@statek-morssink.nl. Dan ontvang je de folder en het aanmeldformulier in je mailbox.

Helaas is door de situatie rondom het Corona Virus besloten de bewustwording en verwenweek door te schuiven naar 2021. De exacte datum wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.