Agenda 2019-10-04T05:48:57+00:00

 Agenda

Gezond op eigen Kracht

Lezing over holistische gezondheid

Holisme wat betekent dat eigenlijk? Holisme is een term die je steeds vaker tegenkomt. In de welzijns- en gezondheidszorg bijvoorbeeld, maar ook in leefstijl, voeding en zelfs in het onderwijs. Maar wat is het nou eigenlijk, dat holisme? En wat kunnen wij ermee.

Deze avond wordt er ingezoomd op holistische gezondheidszorg. Ivonne de Lizer, ND consultant en energetisch therapeut, vertelt haar visie over wat holistische gezondheidszorg is. Zij neemt u mee in de diversiteit binnen de holistische gezondheidszorg, welke effecten een holistische leefstijl heeft op gezondheid en wat een verbinding tussen reguliere en holistische gezondheidszorg voor ons en de samenleving in zijn geheel kan betekenen.

De lezing wordt georganiseerd door Prikkels in de Cactus Hengelo, Pastoriestraat 37 en vindt plaats op woensdagavond 23 oktober 2019.

Aanvang lezing 20.00 uur.

=======================================================================

Gezond op eigen kracht.

Informatieavond over de fysische vasculaire therapie of te wel informatie over het verbeteren en optimaliseren van de doorbloeding in de kleine bloedvaatjes.

Op mijn 50ste kreeg ik te horen dat mijn rechterknie vervangen zou moeten worden in verband met volledige slijtage als gevolg van artrose. Die mededeling heeft mij aangezet tot een zoektocht naar een effectieve gezondheidsbehandeling. Die heb ik onder andere gevonden in 2 x per dag 8 minuten volgen van de bemer therapie. Simpel en effectief.

Van de ongeveer 45.000 ziekten die wij inmiddels kennen heeft zo’n 80% daarvan op de een of andere manier te maken met doorbloeding.
Fysische Vasculaire Therapie is een nieuwe therapie die uw lichaam ondersteunt bij zelfherstel. Een onbelaste, pijnloze manier om de doorbloeding te verbeteren.

Wilt u weten wat nu precies de bemer therapie inhoudt? Voor welke klachten deze therapie helpend is dan nodig ik u van harte uit op de informatieavond.

Elke eerste dinsdagavond van de maand vanaf 20.00 uur

Adres: Celebesstraat 70, 7556 SW Hengelo

Voor mij is het prettig als ik vooraf weet of en hoeveel mensen de informatieavond komen bezoeken. Aanmelden kan via ivonndelizer@gmail.com of telefonisch 06-41400994.